Pokutu? Děkuji, tu nechci

Založit potravinářský podnik, což pivovar je, není žádná legrace. Bez znalostí se vám může realizace a spuštění protáhnout na několik měsíců. To už je opravdu bolestivé, protože jste dávno mohli uskutečňovat váš sen.
Ohlášení na hygieně, stavebním úřadě a požárnících vše teprve začíná. Otázkou zůstává v jakém pořadí je mám oslovit, aby to bylo logické a na sebe vzájemně návazné.
V průběhu času zjistíte, že jste dávno mohli paralelně řešit další věci s výrobou potravin spojenou. Ale to už je dost pozdě... Tedy ne na to, abyste byznys rozjeli, ale pozdě na to, abyste začali dříve vydělávat peníze.

Pokud si chcete výrazně zkrátit cestu a vyvarovat se možných pokut od dalších orgánů zavolejte na tel. 00 420 776 485 945.

Poradím a výrazně vám zvýším vaše příjmy :-)
Podotýkám, že na trhu jsem jediný, který má bohaté zkušenosti s rozjížděním potravinářského byznysu.