Jak to vidí Pivovar Pribina z Nitry?

Nebývá často zvykem, že se nám ozvou účastníci po skončení kurzu se svým názorem. Pravdou je, že po skončení kurzu dostanou účastníci dotazník, který anonymně vyplní. Je sice pravda, že třeba se stane, že v enklávě Slováků se dva české dotazníky poznají, ale i tak jsou anonymní. V úterý (tři dny po bratislavském Hops Alfa Beta) se mi ozval e-mailem sládek Peter Kečkeš z pivovaru Pribina v Nitre. S tím, že potřebuje nějaké doplňující informace ohledně chmelení...

Jeho další slova mě opravdu mile překvapila a s jeho souhlasem je cituji "Inak musim uznat, naozaj jedno z mala skoleni, z ktoreho som si vela odborneho odniesol. Velmi rad sa vzdelavam a chcem svoje posobenie v pivovarnictve dostat do uplnej dokonalosti, tak potom do buducna rad navstivim aj skolenie na upravu vody a chcem absolvovat aj sanitaciu a dezinfekciu.
Este raz Dakujem, maj sa pekne a nech sa dari, s pozdravom Peťo, Pivovar Pribina."

Není co dodat... Jsem moc rád, a Jindra Křivánek taktéž, že kurz splnil očekávání a odkryl další možnosti v konkurenčním světě malých pivovarů.

Peter, na jeseň bude H2O ve velkém stylu :-)