Rekvalifikace na SLÁDKY zima 2019/2020

První akreditovaný rekvalifikační kurz Pivovarnické a sladovnické práce na Moravě. 
Jako jediní vyučujeme v Brně i Praze.

Můžete se vybrat z široké nabídky pivovarů v rámci České republiky kde budete mít pivovarskou praxi.


Výuka zima 2019/2020 - přijímáme již teď přihlášky!!!
Brno začínáme 17. 10. 2019

Praha začínáme 24. 10. 2019
Závěrečné zkoušky plánované na 25. duben 2020


- Pivovar Lucky Bastard - Brno
- Pivovar Moravia - Brno
- Starobělský pivovar - Ostrava
- Pivovar Kunratice - Praha
- Pivovárek Na Kopečku - Svitavy
- Minipivovar Kosíř - Lhota pod Kosířem
- Jihlavský radniční právovárečný pivovar - Jihlava
- Beer Factory - Plzeň
- Pivovar Hasič - Bruntál
- Pivovar Krakonoš - Trutnov
- Pivovar Veselka - Litomyšl
- Pivovar Kynšperk - Kynšperk nad Ohří
- Pivovar Ládví Cobolis - Praha
- Pivovar Strakonice
- Pivovar Kamenice nad Lipou
Časová dotace výuky
Pivovar:
Práce v rozsahu 98 hodin v pivovaru (12 výukových dní + 2 hodiny)
1 den exkurze do firmy specializující se na technologii pivovarů
1 den exkurze do sladovny
Laboratoř praxe - výuka praktických předmětů probíhá na Mendelova univerzita v Brně
Sladařství 8 hodin
Mikrobiologie 24 hodin
Analýza ječmene a sladu 16 hodin
Analýza piva 16 hodin


Na praktickou výuku do laboratoří na Mendelově univerzitě v Brně dojíždí účastníci zapsaní na výuce jak v Praze, tak v Brně. Celkem se jedná o dvě-tři praxe v laboratořích.
Více informací o celém rekvalifikačním kurzu najdete na ZAJÍMÁ MĚ REKVALIFIKACE