Craft Brewing

Craft brewing je určen pro
  • zájemce o profesionální vaření piva
  • majitelům, sládkům a pomocným pracovníkům minipivovarů
  • odborné veřejnosti
Termín: 10. a 11. 11. Budova M v areálu Mendelova univerzita v Brně, Zemědělská 1665/1, 613 00 Brno, Česká republika

Výuku zajišťuje:
David Janda, MSc - marketingový odborník a konzultant, doktorand Mendelovy univerzity v Brně na Provozně ekonomické fakultě, ústav podnikové ekonomiky. Doktorandská práce zaměřená na "výkonnost malých pivovarů v České republice". Akreditovaný lektor marketingu CIMA A.
MVDr. Olga Cwiková, Ph.D. - specialistka na zavádění systémů HACCP v potravinářství, hygiena provozu. Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta, Ústav technologie potravin

Dvoudenní seminář je speciálně zaměřen:

  • legislativní prostředí v České republice
  • jak předejít problémům se státními orgány SZPI, Hygienou
  • označování potravin
  • uvádění potravi do oběhu
  • povinnosti výrobního podniku
  • povinnosti při zakládání pivovaru
  • komunikace s úřady - celním, živnostenským, hygienou
  • zpracování prováděcí studie založení celního skladu
  • správná hygienická praxe 
  • kritické body hygienického řádu
  • ekonomická rentabilita pivovaru
  • marketingové distribuční cesty
  • možnosti prodeje
  • výkonová marže, práce s DPH, odvod daní státu
  • problematika "létajícího pivovaru"

Bonusy

  • ekonomické tabulky a propočty
  • studie pro založení celního sklady

Po skončení kurzu je účastník proškolen v ekonomickém řízení pivovaru, zavádění správným postupů hygienických pravidel a založení pivovaru dle platné české legislativy. Ví, jak založit pivovar, jaké dokumenty bude potřebovat. Získá přehled o sestavení marketingového plánu.

Přihlaste se ještě dnes ZDE 

Tyto stránky mají informativní charakter a nejsou nabídkou a nevedou k uzavření smlouvy. Objednat kurz je možné tzv. "na dálku" na eshop.beeracademy.cz