fbpx
Přejít k obsahu webu
  • SNIFAIR Senzorické standardy
  • Přehled kurzů
    • Pivovarnické a sladovnické práce – rekvalifikační kurz
    • Český sládek 2025
    • Garant pivovaru
    • HACCP – dokumentace pro minipivovar
    • Hops α / β – Jak vařit se chmely
    • Mikrobiologie v pivovaru
    • Pivovarská chemie
    • Pivovarská voda
    • Pivovarství
    • Senzorická analýza piva
    • Uvař pivo se sládkem za jeden den
  • O nás
  • Aktuality
  • Obchodní podmínky
  • Kontakt
Beer Academy

Beer Academy

kurzy vaření piva, rekvalifikace na sládky

    +420 776 486 945  +420 776 486 945 david@beeracademy.cz

Jaké jsou požadavky na práci v pivovaru a v laboratoři?

A

Jaké jsou požadavky na práci v pivovaru a v laboratoři?

Seznámení se s BOZP, obuv s pevnou pracovní špičkou (zajistí si účastník), ochranné brýle a ochranný plášt (dostanete).

Category: Rekvalifikace
Permalink

 +420 776 486 945
  david@beeracademy.cz

Beer Academy s.r.o.
Višňová 632
664 82 Říčany u Brna

Beer Academy Zásady ochrany osobních údajů © Beer Academy s.r.o.,

 +420 776 486 945
  david@beeracademy.cz

Beer Academy s.r.o.
Višňová 632
664 82 Říčany u Brna